onsdag 6 februari 2013

Drömma

Om så alla andra slutar drömma ...

Kommer jag att fortsätta

Drömma


(Anna-Karin)

6 kommentarer:

 1. Det är klart att du ska fortsätta drömma, det är en underbar förmåga som vi har. Ibland kan jag drömma om att du flyttar tillbaka till Passagen för med min usla dator kan det ta ca 10 min för mig att logga in och skriva en kommentar. Eller så kan min dröm bli att ha råd att köpa en ny dator. Keep on dreamning, Kram C

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, tar det så lång tid för dig när du ska kommentera här? Och ändå tar du dig den tiden, tack så mycket, Cathrin. :)

   För att jag ska börja blogga kontinuerligt på Passagen igen, krävs det att de håller det de lovat, att de kan erbjuda ett användarvänligt bloggverktyg som fungerar alla dagar, också på helgerna. Som jag förstått det är där samma problem som det alltid har varit. Och jag ogillar mycket när man lovar saker som man sedan inte håller, som de gjort på Passagen.

   För mig som bloggare är Blogspot ett stort lyft jämfört med Passagen.

   Ja, jag fortsätter att drömma. Om allt möjligt. Om en dröm spricker, letar jag upp en ny att drömma. Sån är jag. :)

   Kram

   Radera
 2. Vad är det du drömmer om Anna-Karin? Är det stora glamourösa
  saker eller är det små nära ting. Pianovirtuositet och rikedomar
  eller blommor på tomten? men det vill du väl inte berätta om ;)

  Ett bättre samhälle, den drömmen är stor och viktig tänker jag.
  Har du sett att Google varit ute igen och filmat din stuga?
  Hur finansieras denna reklamfria sajt? Frågvise Kalle. Allt väl.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag drömmer just nu om att resa någonstans, till en vacker lugn plats och få fylla med mig ro, tacksamhet och glädje, Kalle.

   Och så drömmer jag om våren och sommaren.

   Också om en utveckling mot ett medmänskligt samhälle där klyftorna minskar i stället för att öka, ett empatiskt samhälle som får människor att växa i stället för att krympa. Ett samhälle och arbetsliv där människor får lov att vara människor i stället för robotar.

   Kram

   Radera
 3. kalle som alltid har koll, menar på att det är min webbläsare som är fel. Fast jag tycker faktiskt att P fungerar hyfsat bra nu (hm, nu börjar det väl krångla när jag sagt det). Men jag förstår att du inte vill flytta när du trivs så bra. Kram C

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas att det ordnar sig för dig, Cathrin, om det nu är din webbläsare som är problemet när du ska kommentera här i min blogg.

   Just nu har jag inga tankar på att flytta min blogg. Får väl se den dagen det utlovade bloggverktyget dyker upp på Passagen vad jag bestämmer mig för då. :)

   Kram

   Radera