fredag 22 februari 2013

Frid


"Frid är att ge upp och lita på livet. Sluta kämpa emot dig själv. Överhuvudtaget att sluta kämpa.

Att acceptera nuet och att bejaka det som händer istället för att försöka göra om nuet utifrån dina förutfattade meningar och planer som inte tar hänsyn till nuet.

Koncept uppbyggda på illusioner."

(Ur tidningen Morrhåret)

6 kommentarer:

 1. Agneta i Piteå skriver......

  Så som på bilden ser det ut vid havet här en bit bort. Där trivs jag, nu skidrar jag förbi, det är 50-60 cm snö där, havet är öppet lite längre ut. Vi skönjer våren för igår mitt på dan var det årets första takdropp. Nu är det ca -10 grader och jag är klar för en skidtur ditut. När jag är i naturen så kan jag bra vara i nuet men inte hemma, då planerar jag mycket och gör mycket. Ha det gott och TACK för allt BRA tänkvärt skrivet

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så vackert du beskriver hur det ser ut där du bor, Agneta. Jag har aldrig varit så långt upp i Sverige som i Piteå. Vill gärna åka långt norrut i Sverige någon gång i mitt liv.

   Tack för dina ord till mig och kram! :)

   Radera

  2. Agneta säger....Då kan Du få sova i lilla bodan på gården, vara dig själv där, gå byapromenaden ut till havet med mig och få "all in close" i huset hos mig.

   Radera
  3. Tack, Agneta, det låter hur mysigt som helst. :)

   Kram

   Radera
 2. Så vackert och fridfullt det ser ut med anden som simmar i vatten kanten.
  Så bra du skriver.
  Ha en fin helg
  Kram Meta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en bild som jag tog vid Vätterstranden i somras. Längtar efter att kunna sitta där och titta på änder och himlen och lyssna till små guppande vågor. :)

   Tack för dina ord till mig!

   Kram

   Radera