måndag 19 januari 2015

Kan du kommentera i min blogg?

Jag vill kontrollera att det fungerar att kommentera i min blogg. Har läst hos en bloggvän som har problem med att kommentera i min blogg. Det hakar tydligen upp sig för henne.

Så om du har lust och tid och kikar in här får du väldigt gärna lämna efter dig några rader till mig. Och berätta om det gick problemfritt för dig att kommentera.

Tack på förhand!


12 kommentarer:

 1. Nja, inte alltid helt problemfritt - se svar på min blogg. Men för det mesta funkar det. Kram C

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, Cathrin. Jag har provat lite olika inställningar här nu. När jag själv testar att kommentera så får jag bara upp en ruta att klicka i för att visa att jag inte är en robot. Hoppas att det funkar utan de suddiga siffrorna också för dig nu.

   Kram

   Radera
 2. Det går att komma fram, men man får vara envis som en väggalus.
  De suddiga siffrorna som ska översättas är svåra ibland.
  Kanske är mobiler mindre komfortabla.
  Robåten Kalle

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken tur att du är envis som en väggalus då, Kalle. ;) :) Tack för att du skrev hur du upplever att kommentera här.

   Jag har ändrat i inställningarna nu. När jag själv kommenterar här får jag upp en enkel liten ruta att kryssa i för att bevisa att jag inte är en robot. Får du fortfarande upp de där suddiga siffrorna nu när du ska kommentera, Kalle?

   Kram

   Radera
 3. Kalle är väldigt olycklig nu. Han har lovat mig ett kort på en prickig hund som säger God Jul. har du ett sådant? /Cathrin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, oj, jag ska se om jag hittar det kortet. Det är rörigt här hemma nu. Båda mina döttrar flyttar på nästan samma gång. Den äldsta flyttar hem igen en period. Och den yngsta flyttar in till city.

   Kram

   Radera
 4. Ja, det kan jag :)

  Kramen Eva

  SvaraRadera
 5. Hoppas du kan se min kommentar. Jag har fått in dom förut men man vet aldrig. Det uppstår fel ibland och en av mina bloggvänner säger att hon inte fått in sin kommentar hos mig

  Ha en skön dag
  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ser din kommentar, Malin. :) Tack för den. Bra att du berättar att du inte har upplevt några problem här i min blogg. Du kommenterar ju ganska ofta här också.

   Ja, ibland blir det fel i cyberrymden. Det jag lärt mig under de år som jag nu vistats här, det är att mycket av problemen rättar till sig av sig själva om man bara har lite tålamod. :)

   Idag snöar det hos mig. Och jag gissar att det är samma där hos dig, Malin. Jag tittar åt ditt håll när jag bloggar för det allra mesta. Söderut. :)

   Kram

   Radera
 6. Nu testar jag att kommentera från min läsplatta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och det fungerade utmärkt! /Anna-Karin

   Radera