torsdag 19 mars 2015

Trött, tröttare, tröttast

Igår hade jag en bra dag. En ovanligt bra dag. Inatt har jag sovit uselt. Kanske störde norrskenet mig? Eller kanske en marskatt jamade därute tidigt i morse? Inte vet jag.

Hur som helst, sådana där dagar som börjar som idag, när jag knappt känner som att jag håller ihop, är det enda jag kan göra att försöka hålla mig på benen och ta många små pauser. Korta promenader med min vovve.

Och tänka att en annan dag mår jag bättre igen.#blogg100 #bloggswe

4 kommentarer:

 1. Det är en sån dag idag. En grå blåsig dag som får försvinna snabbt för morgondagen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är tur att det kommer nya dagar. Jag är trött idag också. Snuvig och influensakänsla i kroppen. Det får ta sin tid.

   En skön helg önskar jag dig!

   Radera
 2. Vet vad du menar. I morse vaknade jag med barnbarnet. Han log glatt mot mig och jag visste att dagen startade bra. Så fint att du har en liten vovve som drar ut dig. Jobbigt tycker jag med dagar då jag inte ens kan komma mig för med att gå ut. Hoppas din dag ändå blir bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att du förstår, Eva.

   Åh, det måste vara underbart att vakna med sitt barnbarn! Jag drömmer om att en dag också få ett litet barnbarn. Så länge njuter jag av mina husdjur. Det är guld värt att ha en liten vovve som gör att jag kommer ut oavsett väder och mående.

   En skön helg önskar jag dig!

   Radera