onsdag 2 september 2015

Till dig som kikar in i min blogg

Den senaste tiden har jag varit väldigt trött. För cirka en vecka sedan hände något, troligen med min rygg kanske i kombination med ett virus, som har gjort att jag varit helt matt och haft stark smärta. I början kunde jag knappt gå.

Dag för dag känns det i alla fall lite, lite bättre. Så länge jag tar hand om mig. Tar många pauser. Äter. Varvar ned. Växlar mellan att sitta, ligga, stå och gå korta promenader. Att sitta var i det närmaste omöjligt för en vecka sedan.

Därför är jag inte så ofta synlig i bloggen just nu. Och jag har inte heller orkat svara på kommentarer. Det är som att jag inte orkar i mitt huvud.

Jag önskar dig som kikar in här att du har det så bra som möjligt. Att vi snart kan skriva till varandra igen här genom cyberrymden.

Ta väl hand om dig, kära bloggvän!

Kram/Anna-Karin

4 kommentarer:

 1. Det låter jättetråkigt och jag undrar om du fått samma som mig med ländryggen för då får man ändra ställning hela tiden. Hoppas det släpper snart för dig. Just nu är jag bättre än på länge och det beror på kiropraktikern som var helt fantastisk.

  Krya på dig och sköt om dig
  Varm kram
  Malin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet fortfarande inte vad det är som jag råkat ut för. Jag är i alla fall lite bättre nu, Malin och önskar att det ska fortsätta på den vägen.

   Tack för att du tänkte på mig och skrev till mig och så glad jag blir att höra att du mår bättre än på länge nu. :) Det är fint när man kan få bra hjälp inom vården.

   Varm kram till dig!

   Radera
 2. Hej i höstmörkret!
  Vart tog sommaren vägen?
  Mot vintergatan.

  Ett väderomslag kanske hjälper upp
  din stackars rygg Anna-Karin ;)
  ((Kram)) och ha det så bra du kan. Kalle

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sommaren är i mitt minne nu mest, känns det som. Jag gillar i alla fall att det är mörkare på kvällar och morgnar nu.

   Tack för att du tänkte på mig och jag önskar att du har det bra, Kalle. :)

   Kram

   Radera