måndag 20 februari 2017

StickarJag har börjat sticka igen efter att jag bröt axeln. Det går jättebra, så glad och tacksam för det. Tar mig tillbaka.

Det här ska bli en halsduk till en av mina döttrar. Den skulle hon fått i julklapp 2016. Förhoppningsvis blir den klar till hösten nu.

4 kommentarer:

 1. Den blir färdig tidigare, tror jag bestämt 💚
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hoppas jag att den gör. Jag jobbar på det. ;) :)

   Kram!

   Radera
 2. Så roligt för dig och så snyggt det blir. Du har verkligen varit duktig och uthållig. Det gäller att man är försiktig lång tid när man skadat sig så. När jag fick en ny höft så undrade många varför jag tog det så lugnt och inte började cykla och göra annat efter några månader. Jag gick efter vad läkaren sa och då fick jag en sån bra läkning så när jag var på efterkontroll var han imponerad över hur rörlig jag var. Det lönar sig att lyda ;)

  Ha en skön söndagskväll
  kram från
  Malin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, Malin, det är roligt att plocka upp gamla intressen och känna att man blir glad av att göra det och fortfarande kan.

   Det blir inga långa blogginlägg här nu och inte så ofta eftersom min axel och högerarmen fortfarande är svag. Men det blir lite bättre hela tiden och jag är så glad att jag har fått tillbaka så mycket rörlighet som jag fått.

   Tur att det finns kunniga sjukgymnaster som den kvinnan som stöttat mig den här tiden. För det har verkligen varit och är fortfarande tålamodsprövande för mig.

   Så bra att det blev bra för dig med din höft.

   Stor kram!

   Radera