söndag 24 januari 2010

Kan man ha för många bloggar?


En sån väldans tur att jag bestämde mig för att starta den här nya Maskroskvinne-bloggen på Blogger. För idag har jag inte lyckats komma in på min blogg Maskroskvinnan som jag har på Passagen. Det är fjärde helgen i rad som jag har problem med min blogg på Passagen nu. Snart är det kanske den här bloggen på Blogger som är min huvudblogg i stället för tvärtom.

Hur som helst. Det är härligt att kunna sprida det man vill säga i olika bloggar, känner jag. Som maskrosfrön för vinden.

Fast så klart att det måste finnas en gräns för hur många bloggar jag som människa klarar att hålla aktiva och förhoppningsvis läsvärda. Jag får försöka hitta fram till var just min gräns är någonstans.

14 kommentarer:

 1. En blogg för varje intresseområde tror jag kan vara en god avvägning. Hur mycket man orkar och kan avsätta tid för är naturligtvis individuellt samt varierar under resans gång. Tror också att en nischad blogg lättare finner sina trogna läsare som återkommer när feeds indikerar nytt inlägg.

  Din blogg känns ärlig och handlar ofta om livets lite mer varma frågor som nog berör många läsare långt in i själen. Även din generösa och omtänksamma attityd avspeglar sig tydligt i din blogg och sådant behövs som kontrast till all ytligt mediebrus som hejdlöst kavlas ut till den breda allmänheten.

  Vänligen/Carl

  SvaraRadera
 2. Hej

  Om du lägger in bilder från blogger på ditt blogginlägg så får du en bild också på din presentation på ditt inlägg på Blogg Banken..
  Nu finns du där. Välkommen!

  Passagen är en skam.. dåliga servrar..trist! Detta har varat så länge och inte blir det bättre....

  SvaraRadera
 3. Hej Blogg Banken!

  Tack för att du redan fixat så att jag finns med!

  Nu ska jag klura ut det här med bilder från blogger, tack för tipset.

  Passagen... jag vill inte ens prata om Passagen just idag... Nu är det för trist där. Så dåligt har det inte varit sedan jag började blogga där.

  Kram
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 4. Carl: Tack för dina tankar om att ha flera bloggar. Jag tar dem till mig.

  Tack också för allt det fina du skriver om min blogg. Jag skriver från hjärtat när jag skriver. För det mesta spontant och det är sällan jag går tillbaka och ändrar något. Det känns härligt att läsa att du gillar det jag skriver. Du är alltid välkommen hit att läsa! Du peppar mig att fortsatta att blogga!

  Ha en bra dag!

  Kram
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 5. Hej Anna-Karin! Kom på att jag ju hade den här bloggadressen "undanstoppad" så då kunde jag gå in här och ge dig en hälsning.När jag kom hem strax före kl 24 inatt så gick det inte att komma in på Passagen.Det gick ej heller innan jag åkte igår eftermiddag.Det ska väl fixa sig iaf.Kan inte klicka in URL-adressen,men du känner ju igen mig nu.Må så gott.Kram Wiola.

  SvaraRadera
 6. Samma här.
  Passagen har legat nere nu i 1 och ett halvt dygn! Kommer nog inte igång förrän de är på plats måndag morgon och då blir det väl ett herrans liv, kan jag tro. Halva styrkan lär väl sticka....

  Jag skrev nyss till dig att jag blir kvar, men nu överväger även jag att flytta - jag får se.

  Ha det bra så länge.
  Kramen

  SvaraRadera
 7. Hej Wiola!

  Det låter inte bra att Passagen låg nere så länge i helgen. Hoppas verkligen att de kan lösa det, så kan det ju inte hålla på, tycker jag. Ibland i livet tror jag att bloggen kan vara en livlina för människor i dagens samhälle. Det kan vara mer än en hobby. Bland annat därför är det så viktigt att det fungerar.

  Så bra att du hade min adress hit. Jag är glad just nu att jag har fått igång den här bloggen. Det var enkelt och det är ju bara att sätta igång att skriva och låta andra gamla inlägg ligga kvar hos Passagen tills vidare.

  Jo, Wiola, jag känner igen dig väl vid det här laget, känns det som. Jag är glad att du hittar hit till min nya blogg. Välkommen tillbaka!

  Kram
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 8. Bella: Det är frustrerande så som det blivit nu med bloggandet på Passagen. Jag är väldigt glad att jag har fått igång den här bloggen. Så här långt fungerar det utan problem för mig att skriva här.

  Och ni som är mina bloggvänner hittar ju hit också, känns det som. Det är jätteviktigt för mig. Blogga är allra främst det för mig, att ha ett slags samtal med andra människor.

  Jag gillar att skriva, fast det är ännu roligare om andra läser det jag skriver och helst av allt också börjar berätta själva om sina personliga upplevelser i livet.

  Du minns väl hur vi stötte på varandra? När vi var nostalgiska och spelade låtar med Donny Osmond och David Cassidy? Det var jättekul för mig! Jag tror att jag får plocka fram någon av de där låtarna i den här bloggen också. Fin musik är det. Fortfarande.

  Om du flyttar din blogg, så länkar jag till din nya blogg härifrån när jag i så fall får din nya adress. Så klart om du tycker att det är OK.

  Ha en bra dag!

  Kram
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 9. Anna Karin, detta med automatisk bild på bloggbankens inlägg, att det inte fungerar för dig, det beror på att du lägger in bilder från någon annans sida. Du måste använda dig av den bildfunktion som är här på blogspot om du vill få den att synas på vår "bank"..

  SvaraRadera
 10. Om du vid bloggandet kommer in på någons blogg som du gillar här på blogspot, så är det gruvligt enkelt att hitta tillbaka till den...du klickar bara på "Följa" som brukar synas uppe till vänster på deras blogg, då kommer det upp en ruta där du får välja om du vill följa anonymt eller öppet..sen läggs feeden till den bloggen till din blogg och du kan se alla dessa via din instrumentpanel. Klicka på mitt namn här i kommentaren, så ser du..

  SvaraRadera
 11. Hej Anne-Sofie!

  Jo, jag har förstått att det är så med bilderna. Jag försökte leta igår efter var jag hittar bilder på Blogspot men jag hittade inte det någonstans. Jag ska fortsätta att söka rätt på det. Jag ska skriva till dig i din blogg också. Nu direkt.

  Tack för tipset!

  Kram
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 12. Hej Anne-Sofie!

  Tack för tipset! Nu har jag lagt in din blogg där och det gick ju hur lätt som helst. Då är det bara att fylla på med fler intressanta bloggar.

  Kram
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 13. Har svarat på det i min blogg:-)

  SvaraRadera
 14. Hej Anne-Sofie!

  Jag skyndar till din blogg... :)

  Kram
  Anna-Karin

  SvaraRadera