söndag 17 januari 2010

Lyckliga Lotta


Idag äntligen kom jag iväg för att köpa nya vårblommor till huset. Det blev rosa Lyckliga Lotta som de på bilden. Tacksamma blommor som går att plantera ut i trädgården längre fram i vår. Om de överlever tills dess.

Sedan köpte jag murgröna. Det har jag flera stycken av här hemma. Jag får aldrig för många murgrönor, känns det som. Jag älskar murgrönor. Tåliga. Vackra. Skira. Passar överallt. Till alla färger och i alla krukor, tycker jag.

Jag köpte rosa tulpaner också. Tulpaner, som jag har längtat efter i ett par veckor nu. Äntligen! Nu har jag dem här i en vårgrön glasvas. Vackert!

Blommor är humörhöjare och glädje för mig.

4 kommentarer:

 1. Hej Maskroskvinnan!
  Nej det var inte för jag var trött,
  utan det var för jag hade inget ljus
  att se tangenterna.

  Kan det vara att du saknar oss som
  gick över till blogspot eller?
  Eller du är trött på att det är så segt
  på passagen.

  Jag kommer bums bara du ger mej adressen
  hemma schnitzel är ganska länge sen jag lagade
  Bon apetit säger jag då.
  Jag önskar dej en trevlig Söndag.
  Kramar.

  PS:Hoppas du ska trivas här.DS:

  SvaraRadera
 2. Hej Agath!

  Aha, det fattade inte jag, att det var för att du hade det så mörkt som du inte såg tangenterna.

  Jag har startat den här bloggen därför att Passagen har strulat och varit seg för tredje helgen i rad nu. Just nu så får jag logga in och logga in och logga in hela tiden, så jag tror att jag ska bli tokig.

  Jag har saknat er "Flyttfåglar" ända sedan ni lämnade Passagen. Det har blivit lite svårare att hålla kontakt med alla sedan dess. Så det hoppas jag kan vara ytterligare en positiv effekt i och med att jag bloggar på Blogspot. Att jag kan få mer kontakt med alla min bloggvänner här på Blogspot. Jag trivdes med våra samtal och kommentarer. Visst har jag saknat det. Absolut!

  Tills vidare kommer jag att blogga på Passagen också. När det funkar där. Det är ju inte så ofta nu för tiden. Det har aldrig varit så dåligt som nu under det knappa året som jag bloggat på Passagen.

  Så du gillar schnitzel, Agath? Den är färdig alldeles strax, så jag tror tyvärr inte att du hinner hit innan den är uppäten. :) Mums, vilka ljuvliga dofter det är här nu!

  Trevlig söndag till dig också, Agath!

  Kram
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 3. Men heej...så kul att se dig här! Du kan ju redan en massa om hur du gör med bloggen, visst är det kul att kunna dona på lite hur man själv vill, utan att behöva vara rädd att hela bloggen försvinner. Jag har ju också kvar mina två passagenbloggar, även om de inte är aktiva just nu, ja min blogg här är inte heller speciellt aktiv..
  Blogglusten kommer och går jööö..

  Stor kram!

  SvaraRadera
 4. Hej Anne-Sofie!

  Samma till dig, så kul att se dig här!

  Ja, det är kul att fixa med bloggen, det är som att ha en klipp- och klistraverkstad alldeles för sig själv. Jag tycker att det känns enkelt att fixa till det här inne också. I alla fall det som jag gjort hittills. Det har gått över förväntan.

  Jag tänker behålla Passagenbloggen också. Jag har varken tid eller lust att föra över inlägg som min livssituation ser ut just nu. Jag jobbar ju!

  Blogglusten ja. Den kommer och den går. Så är det. Fast jag tycker väldigt mycket om att blogga, det gör jag. Nästan jämt.

  Stor kram till dig också! Vi hörs!

  Anna-Karin

  SvaraRadera