onsdag 17 september 2014

Jag tar nya steg - snart min första bok som provbok


I så många år har jag drömt om att skriva en egen bok. Ja, ända sedan jag var en liten flicka. Nu är jag nära att den drömmen ska bli verklighet. Snart får jag hem mitt livs första provbok i min brevlåda.

Jag gör det för att jag blir så glad av att skriva. För att jag tänker att kanske kan det jag skrivit ge något till en annan människa. Så som jag själv fått så mycket genom att läsa andra människors tankar genom böckerna.

Det är ingen roman. Jag börjar försiktigt.

Det handlar om en bok för sådana som jag själv. Som funderar kring livet med allt vad det innebär. För oss som bär på mycket känslor.

Boken är tänkt att öppna för samtal. Både med sig själv och kanske också med andra.

Jag tänker att boken passar för den som av någon anledning har svårt att läsa en hel roman. Fast som klarar att läsa ett par sidor. Antingen för att man är utmattad/hjärntrött som jag själv varit. Eller för att man slitit hårt under dagen och vill ha en kort lässtund innan man somnar. Eller kanske en liten lätt bok att ha med sig när man åker buss eller tåg.

Boken passar också för bokcirklar och studiecirklar kring livet och livskunskap. I skolan och i andra sammanhang i samtal med unga människor med mera med mera tänker jag.

Du kommer bland annat att kunna köpa boken jag skrivit genom min blogg här, Maskroskvinnan. Också genom olika bokhandlar på nätet. Den kommer också att gå att låna på biblioteket så småningom.

Det här är något helt nytt för mig som jag ger mig in i nu.

Jag kastar mig ut i det okända med glädje och friskt mod.

Det finns en lista som jag skrivit på flera olika böcker som jag vill skriva. Olika teman.

Livet är fantastiskt.

Så fullt av möjligheter.

Åh vad jag väntar på provboken nu!






#bloggswe#egenutgivarna