torsdag 25 september 2014

Min första egna bok "Omfamna livet" som provbok

Framsidan av min bok "Omfamna livet".

Idag landade provboken av min första egna bok, "Omfamna livet", i brevlådan! Jag hade egentligen tänkt äta när brevbäraren la paketet i brevlådan. Maten stod i mikron. Fast jag kunde omöjligt vänta med att hämta och öppna paketet för att få hålla provboken i min hand.

Så nyfiken kände jag mig på hur den skulle se ut och kännas!

Jag blev positivt överraskad. Boken ger en skön känsla i mig när jag ser på den och när jag håller den i min hand och bläddrar i den.

Nu ger jag mig in i ett nytt äventyr. Något okänt som jag inte alls vet vart det bär. Jag har roligt på vägen, det är huvudsaken för mig.

Nästa moment när det gäller boken jag skrivit är att lusläsa den. Jag ska be någon hjälpa mig att lusläsa den också. Be om synpunkter på den från människor som har erfarenhet och som jag litar på.

Även om jag korrekturläst så mycket i mitt liv i mitt yrke, så blir man blind för sina egna små misstag ibland. Det är mänskligt.

Jag känner som att jag hittat hem.

Den där boken har jag ju velat skapa ända sedan jag var liten.

Och äntligen håller jag den nu i mina händer!

Så småningom (förhoppningsvis i höst) kommer man att kunna köpa den här boken som jag skrivit genom min blogg och bokhandlar på nätet.

"Omfamna livet" är en bok med korta fristående texter kring livet. Om kärleken, döden, sorgen, födelsen och hoppet. Om naturen. Med mera.

En bok tänkt att inspirera till samtal. Med sig själv. Eller med andra.

Boken kan passa för bok- och studiecirklar eller kanske som julklapp/present till dig själv eller någon annan.

En lätt bok att hålla i handen med ett ganska djupt innehåll kring vad det är att vara människa.

En bok tänkt att läsas långsamt. Med tid för eftertanke.

Ett kapitel i taget.



Baksidan av min bok "Omfamna livet".



#bloggswe