söndag 30 november 2014

Äntligen! - Boksläpp av Omfamna livet och glögg


Det är första advent. Jag vaknar tidigt och kan inte somna om. Därute ser jag tända stjärnor och ljusstakar i fönstren lysa upp novembermörkret. I mig känner jag ett glädjepirr.

Idag är ingen vanlig dag för mig. Idag är det den dagen när jag släpper min allra första egna bok: "Omfamna livet".

När krokusar och snödroppar blommade i våras kom jag på vad jag ville skulle bli min allra första egna bok. Det skulle vara en bok med korta, fristående texter om livet. En bok lätt att hålla i handen. Texter som jag själv skulle orkat med att läsa också trötta dagar.

En dröm om att få dela med mig av mina tankar, erfarenheter och fantasier. Från en människa till en annan. Texter med olika teman från livet som man kan fundera kring ensam eller tillsammans med andra.

Nu ligger den här på bordet intill mig, boken "Omfamna livet". 66 sidor tunn eller tjock hur man nu vill kalla det. En bok liten för världen, kanske. Fast stor för mig. Med ett omslag mer inbjudande än jag någonsin kunde föreställt mig att det skulle bli. Tack vare en hjälp som från ovan en annan märklig dag i mitt liv.

Jag är ivrig att få dela med mig av det jag skrivit, dela med mig av min bok. Många har releasefest när man släpper en bok. Åh, jag hade så väldigt gärna velat ha en releasefest! Bjuda in folk, bjuda på snacks och cider och signera böcker. Men just nu räcker inte mina krafter till för det.

I stället ska jag fira boksläppet av "Omfamna livet" i lugn och ro med glögg och pepparkakor och tända ljus idag. Sämre kan man ha det. Om du vill, så drick gärna glögg med mig klockan 16 idag hemma hos dig för att fira. Även om det inte är IRL så är cyberrymden ibland ett bra ställe att umgås genom. 

Kanske har jag en försenad releasefest efter nyår? När jag känner att kraften för det är där. Jag brukar göra saker i bakvänd ordning ibland. Det är kreativt och nyskapande tycker jag. "I did it my way", så brukar jag göra. Så ... var så god, du som läser här, NU sker det ÄNTLIGEN!

"Omfamna livet" blir kanske en julklapp till dig själv eller till någon annan du vill ge en bok. Bokens utseende och format passar bra som presentbok.


Varmt välkommen att beställa!



BOKSLÄPP - OMFAMNA LIVET



















 "Omfamna livet" finns från och med idag att köpa på följande ställen:

Här i min blogg för 165 kronor inklusive moms. Frakt tillkommer.

Väljer du detta sättet skriver du ett mail till mig med din eller ditt företags adress. Du anger också hur många böcker du vill beställa. Vill du att jag ska signera boken, skriv det till mig i mailet. Min mail är: anna.karinmattsson@hotmail.com. Boken kommer hem till dig i brevlådan. Jag skickar med en faktura och du betalar boken till mig med en inbetalning till mitt konto.



Boken går också att köpa hos:

Solentro, där jag skapat och låtit trycka boken.

Adlibris.se

Bokus.com 

CDON.com



Fakta om boken

Häftad/pocket
Samtida skönlitteratur
Antal sidor: 66
Upplaga: 1
ISBN 9789175651255


Priser och villkor är olika beroende på försäljningsställe.

P.S. Jag tar inget ansvar för skador av boken eller paketet eller förseningar orsakade av Posten.