onsdag 28 december 2016

Av med mitellan

Äntligen har jag sovit en natt utan mitellan sedan jag bröt min högra axel. Jag sov sex timmar i ett sträck och det var länge sedan jag gjorde det. Känns underbart att ha högra armen fri igen även om den är trött och gör ont ibland.

Jag gör sjukgymnastik tre gånger per dag för att få tillbaka styrka och rörlighet. Kan skriva på tangentbordet och för hand. Så många små saker som jag känner eufori över nu när jag återtar förmågan igen. Känner mig hoppfull även om jag är trött efter allt som har varit.

4 kommentarer:

 1. Måste kännas underbart! Lycka till med all träning och tillfrisknande.
  Klart att allt sånt här tröttar.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns befriande även om jag är trött. Men än har jag inte tappat något med min högra hand så där är styrka kvar. Och starkare ska det bli. :)

   Tack för att du tänkte på mig och kram!

   Jag orkar bara skriva korta stunder här i bloggen nu. Men så småningom hoppas jag att jag ska kunna blogga igen.

   Radera
 2. Det låter helt underbart, är så glad för din skull. Inget vidare ställe att få skador på. Skönt att du fått sova ut lite. Bra att du gör sjukgymnastik flera gånger/dag för det gör väldig skillnad. Ja du när man haft nåt sånt så blir det eurofori när man blir bättre.

  Det kommer säkert att bli jättebra för du gör ju det du skall för att bli bättre.

  Gott Nytt År önskar jag dig och din familj från oss

  kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Axlar är tydligen komplicerade, så jag kanske har haft tur i oturen som märker att jag har fått tillbaka den mesta rörligheten nu. Däremot har jag så klart tappat kraft men den kan jag träna upp igen ju.

   Tack för att du tänkte på mig, god fortsättning till dig och din man!

   Kram

   Radera