måndag 29 augusti 2011

Människan kan icke leva av bröd allena



Hon: "Så glad jag är att jag har mina vänner i cyberrymden. De är alltid vänliga, ryter inte, skriver vackra och visa saker, det gör mig så gott i själ och hjärta".

Han: "Får du mat från dem också?"


10 kommentarer:

  1. Äntligen kom jag igenom cyberdimman!
    Jag har inga visa råd att komma med, men nog kan
    jag skicka både kaffe och pepparkakspaket till dig
    kära lilla Anna-Karin :)
    Då hej-kuar vi väl vidare? Kalle

    SvaraRadera
  2. Kalle: Oj, så glad jag blev att du hittat hit genom cyberdimman! Varmt välkommen till min sida här, hoppas att du ska trivas lika bra här som i mitt förra blogghem på Passagen. :)

    Idag regnar det som bara den utanför mitt fönster. Kaffe och pepparkakor skulle passa bra nu.

    Jag önskar att du har sol hos dig. :)

    Kram!

    SvaraRadera
  3. Kalle: Ha, ha.. först nu vaknade jag till och förstod det roliga i att du skriver att du kan skicka kaffe och pepparkakor till mig. Det blev så roligt med tanke på vad jag skrivit i mitt inlägg. :))))

    Jo, det händer ju faktiskt på riktigt att mina vänner i cyberrymden också skickar mat till mig. ;) Ha, ha.. tack för skrattet, Kalle! Och för pepparkakorna du skickat till mig, det glömmer jag nog aldrig. :)

    Kram
    Anna-Karin

    SvaraRadera
  4. Visst skulle jag bjuda på mat också IRL, men detta med Cybermat för böpggandet är få förunnat -- och skulle nog kräva annan disciplin än jag förmår. Mvh LW

    SvaraRadera
  5. Undrar hur böpggandet blev till - behöver nog kaffe till mitt bloggande nu.

    SvaraRadera
  6. Jo, vänner i cyberrymden är gott att ha, men jag har förstått att det är vänner som man bara har till låns.

    SvaraRadera
  7. Liberum: Tack för ditt bloggande här. Mat IRL tackar jag inte nej till om jag blir bjuden på det. ;) Hoppas att du fick ditt kaffe i morse. :)

    Kram!

    SvaraRadera
  8. Cathrin: Ja, kanske känns vännerna i cyberrymden ibland som att de är till låns. Men till och med mina barn är ju till låns, tänker jag. Vissa människor följer oss genom hela livet. Andra sveper förbi som en frisk fläkt och man glömmer dem aldrig i alla fall. De lever kvar inom en. :)

    Kram!

    SvaraRadera
  9. Vi behöver alla näring på olika sätt...
    Det är ju som du skriver A-K att vi har allt i livet till låns, men då borde vi oxå vara mer rädda om det och om varann!
    Präktigt värre,
    Annika

    SvaraRadera
  10. Annika: Visst skulle vi vara mer rädda om både varandra och också annat som vi har till låns. Vi är olika och saker kan betyda olika mycket för oss. Det är viktigt att man respekterar varandras behov som människor, tycker jag.

    Jag är glad att du kikade in här och skrev till mig, Annika. Vi hörs i cyberrymden!

    Kram!

    SvaraRadera