fredag 2 januari 2015

Från läsare om Omfamna livet

Gissa hur glad jag kände mig när jag fick de här orden från en av dem som köpt boken "Omfamna livet" som jag skrivit:


"Hej Anna-Karin!

Har precis läst din bok och känner att jag måste skriva direkt. Så mycket känslor din lilla bok gav mig - både av längtan, förtvivlan och smärta men kanske framförallt av kärlek och hopp. Viljan att våga leva sitt eget liv, och att våga älska, lyser igenom allt.

Din bok är fylld av kloka insikter, så vackert uttryckta. Det första jag gjorde när jag läst boken var att rekommendera min man att läsa den; en berättelse/dikt om dagen! Den ska avnjutas sakta - med utrymme till alla de egna funderingar den väcker.

Jag känner att din bok kommer att finnas med mig länge! Tack!" 

6 kommentarer:

 1. Rama in alla dina guldord i en tavla. Kan du få bättre betyg ... grattis. Gott Nytt förresten/ kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en fantastisk känsla för mig att läsa orden från läsare som köpt boken jag skrivit. :) Det känns ibland som att jag drömmer. :)

   Tack, Spanaren och nu ser vi framåt mot våren, tycker jag. Jag tänkte på dig förut idag. På kaktussticklingarna. Undrar om jag kan skicka dem till dig nu när det är kallt? Kanske bäst att jag väntar tills det blir varmare. Jag har inte glömt att jag ska skicka dem till dig i alla fall. :)

   Kram

   Radera
 2. Kan bara instämma.
  Gott Nytt År Anna-Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Elisabeth! :)

   Gott Nytt År till dig också!

   Kram

   Radera
 3. Så fantastiskt Anna-Karin! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, Moi, det känns fantastiskt för mig. Det hade räckt för mig att jag klarade att ge ut en bok. Att nu få så fina ord till mig om det jag skrivit värmer mig i mitt hjärta kan du tro.

   Kram

   Radera