söndag 15 februari 2015

Mina tankar om bloggande hos "Bloggare inspirerar", Punctum Saliens

Många av mina bloggtexter genom åren har jag samlat i bloggböcker som jag gett i julklapp till mig själv varje år. 

Idag kan du läsa mina tankar i en nystartad serie; "Bloggare inspirerar" hos kulturtidskriften Punctum Saliens på nätet.

Jag berättar bland annat om vad det betyder för mig som människa att vara bloggare. Också om olika saker som hänt mig tack vare att jag för snart sex år sedan startade bloggen Maskroskvinnan som så småningom fick namnet Maskroskvinnans Tankefrön här på Blogspot.

Varannan månad är det tänkt att Punctum Saliens ska tipsa om en intressant blogg.

Jag känner mig mycket glad och hedrad över att få vara en av de bloggare som lyfts fram.

Ett varmt tack till Elisabeth Jönsson som är ansvarig utgivare för Punctum Saliens och som frågade mig om jag ville dela med mig av mina erfarenheter från att blogga.Bloggandet har bland annat gjort att jag gjort verklighet av min dröm att ge ut min första egenutgivna bok "Omfamna livet". Boken går att köpa på Bokus, Adlibris, CDON.com, Solentro och här genom min blogg Maskroskvinnan.

2 kommentarer:

 1. Grattis! förstår att du får vara med i denna tidskrift för du kan ju uttrycka dig så bra och intressant. Jag har själv lärt mig mycket sen jag börjat blogga och man utvecklas och får ta del av andras bloggar som är så vitt skilda och det är jättekul.

  Jag länkar i mitt nästa inlägg till kulturskriften. Du är ju även författare nu och det måste kännas kul. Det är ett jättejobb att skriva en bok med allt vad det innebär. Jag kommer att läsa din bok så fort jag kan. Just nu så kan jag inte sitta så länge och att ligga och läsa är omöjligt för knölen i halsen är så stor så jag får kvävningskänslor då.

  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, Malin! :)

   Hos Punctum Saliens hittar man mycket intressant att läsa. Om skapande och kultur med mera.

   Åh, så jobbigt det låter som du har det nu, hoppas verkligen att du snart får hjälp att må bättre.

   Kram

   Radera