tisdag 15 november 2011

MardrömmarInatt har jag vaknat jag vet inte hur många gånger. Sovit så oroligt.

På morgonen drömde jag mardrömmar. Först drömde jag att jag var på en begravning. Jag kände tung sorg. Sedan vaknade jag. Somnade om igen efter en stund.

Nästa gång jag vaknade hade jag drömt att jag satt i en bil, på platsen vid sidan om bilföraren. Bilen var på väg att köra av vägen. Precis mitt i bilolyckan i drömmen, vaknade jag. Jag kände stark rädsla och skräck.

Sedan gick jag upp.

Det är skönt att blogga av sig tankar och drömmar. Jag känner att jag börjar må bättre nu. Illamåendet efter drömmarna börjar lägga sig inuti mig.

Tack att jag kan skriva, att jag har orden.

4 kommentarer:

 1. Usch då det verkade inte varit en trevlig natt du haft. Med drömmar kan det vara så att vi omedvedet bearbetar något som skrämmer oss i vardagen.Kankse du gått och haft funderingar runt omkring något som berör just dessa saker. Hoppas att dagen blir bättre.

  SvaraRadera
 2. Jaa Anna-Karin, alla orden har du och den snabba retoriken,
  så du borde kunna skriva in och programmera din hjärna
  till att ge dig behagliga drömmar i din säkerhetstestade säng.

  Drömmar berättar ofta om vad man avskyr och bör undvika,
  tycker jag mig ha upptäckt. God natt och sov gott :) Kalle

  SvaraRadera
 3. Agnetha: Inatt har jag sluppit mardrömmar. Ingen vet väl egentligen varför man drömmer, det finns många olika teorier som jag förstått det.

  Det jag hört om vad forskningen tror är att drömmarna kan säga oss något om vad vi behöver i våra liv just nu. Men jag brukar inte fundera så mycket över mina drömmar, bara låta dem vara. :)

  Fast det kan ta tid innan jag känner mig lugn igen efter att ha drömt mardrömmar, ibland en hel dag.

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Kalle: Kanske är det så med drömmar som du skriver. I så fall ska jag undvika begravningar och att krocka med bilen. ;)

  Kram!

  SvaraRadera