tisdag 12 juni 2012

Målet med min närvaro i sociala medier


När jag bloggar, skriver i min logg på FB eller vistas i andra sammanhang när det gäller sociala medier, strävar jag efter att beröra och förmedla känslor till andra människor.

Jag strävar efter att vara så äkta som möjligt med det jag skriver om.

Jag vill fokusera på kärlek, vänlighet, medmänsklighet och rättvisa med min närvaro i sociala medier.

Vad väljer du att fokusera på med din närvaro i sociala medier?

4 kommentarer:

  1. Jag är inte med på FB, bloggar ibland som du vet. Jag har nog ingen medveten tanke bakom, men jag eftersträvar i första hand ett vänligt klimat framför konflikter och bråk. Jag försöker acceptera folk som de är, sedan kanske jag skriver ett deppigt inlägg med om jag känner mig sådan. Kram C

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du känns äkta med det du skriver om, Cathrin, för mig. I din blogg är det absolut ett vänligt klimat. Jag gillar att kika in i din blogg, den är som ett litet rum för sig, ett rum med gemenskap och värme.

      Kram!

      Radera
  2. och du gör det allt, sitter här med ett leende och små små tårglitter i ögonen (vad är det med dig och din blogg som alltid fyller mig med värme och fina små tårar? att jag blivit blödigare på senare år och lättare att ta mig vid vet jag, men många andra som skriver ger inte alltid somatiska reaktioner, hur bra de än skriver).

    jag försöker dämpa min bitterhet i var sammanhang. inte förmedla så mycket utan mer nås av andras styrkor.
    som en godartad parasit hehe. och försöker ge värme tillbaka.
    det är mest när jag umgås med människor.

    kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, kära Ninja.

      Dina ord till mig får mig att känna att det finns en mening med alla mina bokstäver här i min blogg. Just nu har jag en liten släng "bloggtorka", fast rätt som det är kommer lusten och längtan att skriva igen, det vet jag.

      Jag önskar dig en härlig sommar och allt gott till dig!

      Kram!

      Radera