söndag 30 november 2014

Äntligen! - Boksläpp av Omfamna livet och glögg


Det är första advent. Jag vaknar tidigt och kan inte somna om. Därute ser jag tända stjärnor och ljusstakar i fönstren lysa upp novembermörkret. I mig känner jag ett glädjepirr.

Idag är ingen vanlig dag för mig. Idag är det den dagen när jag släpper min allra första egna bok: "Omfamna livet".

När krokusar och snödroppar blommade i våras kom jag på vad jag ville skulle bli min allra första egna bok. Det skulle vara en bok med korta, fristående texter om livet. En bok lätt att hålla i handen. Texter som jag själv skulle orkat med att läsa också trötta dagar.

En dröm om att få dela med mig av mina tankar, erfarenheter och fantasier. Från en människa till en annan. Texter med olika teman från livet som man kan fundera kring ensam eller tillsammans med andra.

Nu ligger den här på bordet intill mig, boken "Omfamna livet". 66 sidor tunn eller tjock hur man nu vill kalla det. En bok liten för världen, kanske. Fast stor för mig. Med ett omslag mer inbjudande än jag någonsin kunde föreställt mig att det skulle bli. Tack vare en hjälp som från ovan en annan märklig dag i mitt liv.

Jag är ivrig att få dela med mig av det jag skrivit, dela med mig av min bok. Många har releasefest när man släpper en bok. Åh, jag hade så väldigt gärna velat ha en releasefest! Bjuda in folk, bjuda på snacks och cider och signera böcker. Men just nu räcker inte mina krafter till för det.

I stället ska jag fira boksläppet av "Omfamna livet" i lugn och ro med glögg och pepparkakor och tända ljus idag. Sämre kan man ha det. Om du vill, så drick gärna glögg med mig klockan 16 idag hemma hos dig för att fira. Även om det inte är IRL så är cyberrymden ibland ett bra ställe att umgås genom. 

Kanske har jag en försenad releasefest efter nyår? När jag känner att kraften för det är där. Jag brukar göra saker i bakvänd ordning ibland. Det är kreativt och nyskapande tycker jag. "I did it my way", så brukar jag göra. Så ... var så god, du som läser här, NU sker det ÄNTLIGEN!

"Omfamna livet" blir kanske en julklapp till dig själv eller till någon annan du vill ge en bok. Bokens utseende och format passar bra som presentbok.


Varmt välkommen att beställa!BOKSLÄPP - OMFAMNA LIVET "Omfamna livet" finns från och med idag att köpa på följande ställen:

Här i min blogg för 165 kronor inklusive moms. Frakt tillkommer.

Väljer du detta sättet skriver du ett mail till mig med din eller ditt företags adress. Du anger också hur många böcker du vill beställa. Vill du att jag ska signera boken, skriv det till mig i mailet. Min mail är: anna.karinmattsson@hotmail.com. Boken kommer hem till dig i brevlådan. Jag skickar med en faktura och du betalar boken till mig med en inbetalning till mitt konto.Boken går också att köpa hos:

Solentro, där jag skapat och låtit trycka boken.

Adlibris.se

Bokus.com 

CDON.comFakta om boken

Häftad/pocket
Samtida skönlitteratur
Antal sidor: 66
Upplaga: 1
ISBN 9789175651255


Priser och villkor är olika beroende på försäljningsställe.

P.S. Jag tar inget ansvar för skador av boken eller paketet eller förseningar orsakade av Posten.

16 kommentarer:

 1. Varmt grattis Anna-Karin till boken. Lägger gärna in en beställning. Bör ligga i din mejlkorg nu.
  Lycka till med allt!
  Elisabeth

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Elisabeth! :) Jag har fått ditt mail och räknar med att kunna skicka boken till dig den här veckan.

   Varm kram

   Radera
 2. Hej Anna-Karin och grattis! Jag firar med dig nu kl. 16 med tända ljus och nybakade saffransbullar. Lycka till med boken! Kram! /Signhild

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Signhild! :)

   Så härligt att du firade med mig där hemma hos dig. Jag åt lussekatter och pepparkakor och drack glögg hemma hos yngsta dottern och firade boksläppet.

   Kram

   Radera
 3. Glöggskål och grattis Anna-Karin. Idag kan du slå dig lös
  från bokjobbet. Hoppas du får famnen full av beställningar
  Du signerar väl de 2 ex som jag beställt. Jag väntar med
  spänning på din små ”lycklingar” ;)
  Nu är klockan 16, skål igen och ((Kram)) Kalle

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, snälle Kalle! :)

   Jag som inte trodde att jag skulle få klart boken till jul och så blev den klar i alla fall. :)

   Det blir med stor glädje som jag signerar de två böckerna till dig. Jag hoppas på att kunna skicka dem till dig den här veckan, om inget oväntat händer.

   Tack för att du firade med mig kl 16! :)

   Stor kram

   Radera
 4. Fasen att jag missade detta igår då du hade en mental releasefest ;.)
  Skål idag på morgonen och ett stort varmt LYCKA TILL /kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, här hade jag mental releasefest i min blogg igår. ;) :) Vad gör man när tiden känns knapp och kroppen och knoppen går på sparlåga efter att ha gjort klart en bok? ;) :)

   Det går precis lika bra att fira det här när som helst, tack för att du firar med mig, Spanaren och tack för ditt lycka till!

   Varm kram

   Radera
 5. Synd att jag missade den tiden men jag har inte hunnit bloggvandra så mycket. Så fint skrivet och jag förstår att du är upprymd. Det är tidskrävande att skriva en bok.

  Grattis till kreativa du

  kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gör inget alls, Malin, att du missade kl 16 igår. Det går att fira det här med mig i cyberrymden precis när som helst. Det är ju en av de stora fördelarna med cyberrymden; man gör det man vill när helst man vill och orkar det. :)

   Mycket arbete är det med att skriva en bok. Nu har jag haft många, många texter att välja bland. Och boken är ingen tjock roman som jag tänkte från början. Utan jag bestämde mig för att börja med att göra en första egenutgiven bok på 66 sidor med korta, fristående texter. För att känna mig för om det är något som jag vill fortsätta med och för att lära mig hur man gör. Också för att orka med det rent arbetsmässigt.

   Kram

   Radera
 6. Jag skriver om boksläppet på bloggen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, Malin, så generöst av dig! Det blir jag riktigt, riktigt glad för! :)

   Kram

   Radera
 7. Om du vill så kan jag sätta en bild och länka till ditt boksläppsinlägg i min högra meny på bloggen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack igen, Malin, det får du gärna göra om du vill, så glad jag blir nu igen! :)

   Ta väl hand om dig.

   Varm kram

   Radera
 8. Vad bra att jag fick göra så.

  Ha en skön kväll
  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att du gör det, Malin. :)

   Kram

   Radera