torsdag 5 mars 2015

Litterär afterwork med egenutgivare på Jönköpings Stadscafé

Från vänster författare Malin K Eriksson, Gabriella Poopuu Kjeilen och Eva Holmquist.

Igår kväll var jag på en intressant Litterär afterwork på mysiga Jönköpings Stadscafé som finns i samma lokal som vårt Stadsbibliotek.

Författarna Malin K Eriksson, Eva Holmquist och Gabriella Poopuu Kjeilen berättade om själva skrivandet av en bok. De skriver främst romaner, fantasy, science fiction och till viss del barnböcker.

Jag fick många tips och inspiration så jag känner att jag fick stor lust och energi att fortsätta med arbetet kring min nya bok "Omfamna livet" som går att köpa hos bland annat Bokus och Adlibris eller genom att skicka ett mail till mig. Det som jag jobbar på nu med min egen bok är förberedelser inför bokreleasen som jag tänker ha för boken.

Den 8 april kl 18 på samma ställe som igår, Jönköpings Stadscafé, blir det ännu en Litterär afterwork med samma författare. Då kommer de att dela med sig av sina bästa tips och sina erfarenheter av hur man marknadsför sin bok. Den träffen vill jag inte missa.

Den Litterära afterworken är utformad som ett informellt samtal.

Arrangemanget är kostnadsfritt för deltagare.


#Blogg100

2 kommentarer:

 1. Hade gärna varit där, jag med! Men nu bor jag ju iSkåne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du ser ut att ha det härligt i Skåne, Desirée. Fast så klart att det hade varit jätteroligt om du också hade varit med på den Litterära afterworken här i stan. :)

   Hör gärna av dig om du är här i Vätterbygden någon gång, så kanske vi kan träffas.

   Kram/Anna-Karin

   Radera