onsdag 16 november 2022

Min vovve

 


Det har varit så mycket kring min lilla älskade dvärgpudel i höst. Först ramlade hon och gick lite illa. Efter det så hon fick ta det lugnt och inte gå i några trappor. Sedan var hon dålig i magen en period och fick ta det lugnt för det. Nu har hon varit på seniorkontroll och då upptäckte man att hennes levervärde hade höjts ytterligare. För säkerhets skull gjorde man ett ultraljud och tog sedan också celllprov på Mimmi. Nu väntar jag på besked om provet. 

Det är underbart att ha en liten vovve som min älskade Mimmi. Men aj så ont det gör när inte min lilla hund mår bra eller när man väntar på provsvar. 

Hon är i alla fall pigg och glad och mår bra i övrigt så jag hoppas på positivt besked när det kommer.Hösten har gått snabbt i år tycker jag eftersom det har hänt så mycket. Nu är det snart första advent. Jag var på Blomsterlandet idag och köpte adventsblommor. Det var roligt att gå runt där bland blommor och julpynt. Den stora tomten på bilden välkomnade alla in till Blomsterlandet. 

Innan solen försvann den här novemberdagen, tog jag en promenad. Det var så vackert på himlen. Men luften var kylig. Nu ikväll är det bara tre plusgrader. Får se om det blir minus inatt. Vem vet.3 kommentarer:

 1. Så tråkigt att din hund inte mått bra. Förstår att du blir orolig men jag hoppas det blir ett bra svar på sista provet. Mimmi är så fin så man smälter ;) Jag älskar djur men har fått avstå i och med att jag har svårt för att vara bunden och nu är det för sent. Hösten har verkligen gått fort så snart har vi jul igen. Kul tomte du fotat. Vilken vacker bild du tog på din promenad. Vi har väldigt fin blå himmel i dag också med vackra moln och det har vi inte haft på ett tag.

  Ha nu en skön dag
  Kram från Malin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag väntar fortfarande på svar från Djursjukhuset. Men Mimmi är pigg och har aptit så jag hoppas på det bästa. Så fint att du träffar hundar ibland även om du inte har någon egen, Malin. Kram från Anna-Karin

   Radera
  2. Hoppa allt blir bra med Mimmi. Ja du jag önskade att jag kunde ha djur men jag har som barn haft marsvin och sköldpadda ;) Ha en jättefin dag. kram från Malin

   Radera