onsdag 26 oktober 2011

Artikeln i Newsmill



Sedan i lördags eftermiddag har 2 628 personer läst artikeln som jag skrivit i Newsmill.

Det finns mer än 60 kommentarer till den.

Har du läst artikeln?

Länk: "Reinfeldt tycker att anhöriga ska rycka in för arbetslösa/sjuka".

4 kommentarer:

  1. Visst. Urbra jobbat. Självklart har jag läst din artikel och du är helt formidabelt duktig! Hoppas att allt kommer att ordna sig till det allra bästa för dig. Tack för att du finns till!

    Stor varm kram!

    SvaraRadera
  2. Jättekul, jag kände med en gång att det var en bra artikel som förtjänade många läsare och kommentarer. Gläds med dig! kram cathrin

    SvaraRadera
  3. Gökboet: Tack. Det här kunde jag aldrig drömma om. Nu förstår jag att Newsmill är ett bra sätt att nå ut till många om man har något som man har erfarenhet av och vill dela med sig av till andra.

    Tack för att du finns till, Gökboet. :)

    Stor varm kram

    SvaraRadera
  4. Cathrin: Tack, men det är jag som ska tacka dig. Utan dig hade inte mina ord hamnat hos Newsmill. De hade varit här i min blogg men ingen annanstans.

    Idag är det fler än 3.000 personer som har varit inne i artikeln och där finns mer än 90 kommentarer. Den är en av veckans och månadens mest lästa och kommenterade artikel i Newsmill. Så, Cathrin, än en gång ett stort tack för att du peppade mig till det här.

    Det är så viktigt för mig att få berätta om hur det är att bli utförsäkrad. Och det Reinfeldt uttryckte är helt galet, anser jag. Men det är så han vill att vi ska ha det i framtiden i Sverige. Det är hans idé och tankar sedan han var ung moderat som han nu håller på att göra verklighet av. Och jag är en av hans försökskaniner, tyvärr.

    Kram!

    SvaraRadera