torsdag 15 december 2022

Juletider

Oj, oj vad tiden går! Det har varit fullt upp denna hösten verkligen. Om en dryg vecka är det julafton. Just nu är det julväder och vintrigt hos oss men SMHI pratar om att julen blir grön. Vi får se.

Idag har jag handlat en del julmat. Känner mig tacksam för allt. Är så medveten om att det inte är någon självklarhet och särskilt inte i år för många människor som försöker få ekonomin att gå runt. 

Vi firar julen mycket enklare nu än när barnen var små. Det blir lugnare och mer tid att bara vara tillsammans. Det är ju det viktigaste av allt för mig, att vara tillsammans. Både i jultid och annars.2 kommentarer:

 1. Jag tänkte på dig i morse och gick in och kollade på din blogg men då hade inget inlägg kommit in. Sen kommenterade du på min blogg så jag måste ha känt på mig nåt. Högkänsligheten gav sig tillkänna.

  Vi har samma vinterväder som hos er. Nu är det dessutom 13 grader kallt. Det är precis som du skriver så bra med att många har inte råd att fira jul och nu är ju maten mycket dyrare. Sen har vi både el och hyra som man inte vet nåt om än.

  Det är som du säger att allt blir lite lugnare efter att man inte har några småbarn och man kan fira lite lugnare. Att få umgås i det lilla betyder mycket.

  Jättefina bilder och alltid så bra skrivet av dig.

  Då önskar jag också God Jul och Ett Gott Nytt År. Tack för din härliga kommentar.

  Kramar från Malin Wiper

  SvaraRadera