onsdag 8 februari 2023

Bokhyllan

Den här tiden på året efter jul brukar jag hitta på något projekt. Som att rensa någonstans. Den här gången blev det inte helt självvalt. Det var nämligen vår 37 år gamla Lundqvist-bokhylla som hade kollapsat. Det hände i höstas och gjorde en riktigt smäll i rummet. Först försökte vi laga hyllan. Men det visade sig vara risk att fler hyllor skulle gå sönder. Så det var dags att skaffa något nytt. Nu efter jul har vi tömt hyllan på böcker och annat. Skåpen nedtill innehöll så mycket minnen. En del kom jag ihåg, annat hade jag glömt bort att det var där. Det känns som att jag gått igenom hela mitt hittills levda liv med allt jag sorterat senaste veckorna. Nu har vi i alla fall fått ordning och reda och den nya bokhyllan, Billy från Ikea, är på plats. Det blev så ljust och luftigt i rummet. Känns så skönt att rensa ut tycker jag. Även om det inte känns så roligt när man ska sätta igång med det, så är känslan efteråt härlig.


2 kommentarer:

 1. Tack för din härliga kommentar hos mig i dag som jag nu svarat på. Det var ändå en hållbar hylla som hållet i 37 år men synd ändå för den ser så tidlös och snygg ut. Då har du gjort som hos oss sorterat bort en del. Man får verkligen tänka efter vad man vill behålla. Den nya hyllan ser ju jättefin ut också och det blev så ljust och fint. Vi har haft en del Billyhyllor och har en fortfarande där vi har både böcker och och olika dricksglas mm. Den du/ni köpt skulle jag hellre vilja ha för den är lite större men ändå lagomt stor. Ni ser ut att ha jättesnyggt hemma. Det är så roligt att se dig. Så många år vi nu varit bloggvänner.

  Ha nu en härlig onsdag
  Kramar från Malin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Malin! Tack för din kommentar. Det har dröjt innan jag svarat, men jag har varit och hälsat på mina döttrar bland annat. Kanske kommer det ett inlägg här med lite om det. Ha det så bra och jag önskar dig en skön vecka! Kram/Anna-Karin

   Radera